Mit nye drivhus

Mit nye drivhus
Mit private paradis

onsdag den 12. juni 2013

Haven i blomst

Da tulipanerne stod på sit højeste udbrød en kær veninde "Aldrig har jeg set din have så flot. Det bliver ikke bedre end lige nu". Det er nok det der sker lige i det øjeblik man træder ind i en have i fuld blomst, men selvom tulipanerne nu er væk, er der jo masser af andre blomster som har taget over. På den måde vores have er sammensat har vi blomsterflor hele sæsonen - både i solen og i skyggen. Til brug for planlægningen har Jane Schul's bog "Hvilken plante hvor" været et uvuderligt redskab. Selvom jeg i år for første gang dybest set er tilfreds, så mangler der lige lidt hist og pist. Så næste år bliver den naturligvis endnu bedre for der er ikke noget så skønt, som at arbejde i haven.
10 kommentarer:

 1. Hvor ser det dog skønt ud hos dig og hvor er det flot groet op i dine bede. Kan godt forstå, at du er godt tilfreds med resultatet :-)

  SvarSlet
 2. Så lige at du havde skrevet til mig på bloggen. Green Apple fik jeg sidste år af dig og de står og blomstrer så flot. Men de to andre kunne jeg rigtig godt tænke mig få et par planter af.
  Jeg er hjemme i weekenden, hvis du har lyst til at kigge forbi?

  SvarSlet
 3. Hej med dig.Skønne billeder fra din frodige have.Og sikke flot dine gule lupiner står.Jeg tror vi er mange der syne at vores haver er ekstra smukke i år.Det hele er bare eksploderet derude.
  God dag til dig Jette

  SvarSlet
 4. Hej. Det ser flot ud. Jeg kan godt forstå at du er tilfreds, det kan du bestemt også være. Hilsen Dorthe

  SvarSlet
 5. Det ser lækkert og frodigt ud.

  SvarSlet
 6. Tak for alle de søde kommentarer. Susanne, jeg skriver lige til dig på din blog. Jeg vil så gerne se din have :o)

  SvarSlet
 7. Hvor ser det dog vidunderligt frodigt ud hos dig, og jeg kan godt lide de sart gule lupiner, som lyser op i det hele:-)
  Kh Bente

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente

   Ja, de sartgule lupiner løfter alt de lilla. Man ser det rigtigt når man er ude i haven :o)

   Slet
 8. Sikken dejlig have du har og frodig, dit drivhus ser skønt ud.
  tak for indkikket.mvh. plateauet-haveliv

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet