Mit nye drivhus

Mit nye drivhus
Mit private paradis

søndag den 18. december 2011

Så er jeg på....

Eller .....hmmm, første gang i blogland. Jeg har altid holdt mig i baggrunden, men i dag faldt jeg over en debat på en af alle de blogs jeg følger. En debat som tændte en ild i mig. En debat om haver - naturligvis - men også om staudeplanteskoler der lukker og trængte kår. Det fik mig op af stolen....og ind i blogland. For det nytter jo ikke noget at krybe rundt og skjule sig bag anonymiteten. Jeg er nødt til at melde mig ind i blog-land og sprede noget af det, som jeg ligger inde med. Så her er jeg og jeg håber det jeg skriver kan have interesse, ligesom det i alle sammen skriver har haft meget stor interesse for mig.

4 kommentarer:

 1. Den debat kunne jeg - i sagens natur - også godt tænke mig at følge/læse. Kan du huske, hvilken blog det var på? Det er jo et emne, som vi - planteskoler - taler meget om for tiden. Branchen er - som mange andre brancher - ret hårdt ramt for tiden :-/

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 2. Hej Marlene

  Du har faktisk allerede deltaget i den debat der kørte dengang. Tror måske det var Lene fra Bag havelågen, som havde besøgt Tidens Stauder. Jeg kommer ind på emnet i et indlæg i dag eller i morgen.

  KH Lene

  SvarSlet
 3. Nåh ja - det var vist Landliggerens Blog, der havde været på udsalg derude, tror jeg.

  Kh. Marlene (Staudefeen - er lige inde på min anden konto).

  SvarSlet
 4. Hej Marlene

  Ja, det er rigtig. Det var der jeg faldt over den. Nu har jeg lige lavet et indlæg om det der ligger mig på sinde. Så må jeg et smut forbi din blog og læse :o))

  KH Lene

  SvarSlet