Mit nye drivhus

Mit nye drivhus
Mit private paradis

søndag den 27. januar 2013

Kom forår, kom frejdig

Jeg ved godt det er lidt tidligt. Januar er ikke engang slut..... Alligevel står jeg i dag med snuden neden i frøkassen og tjekker alle de frø, som på sær vis har fundet vej til matriklen. Jeg sværger - det var IKKE mig der bestilte dem. Det var mit andet jeg - det der sære væsen som fuldstændig tager over og køber hæmningsløst ind af frø....Det er den samme person som lige har snuset rundt hos Staudefeen og tjekket de nye varer ud. Jeg forstår det simpelthen ikke. Jeg HAR jo sagt at der kun skal nusses lidt rundt i haven i år og da ihvertfald slet ikke plantes en masse nyt.

Og hvad endnu værre er - nu smelter sneen. Jeg kan høre det dryppe derude - og så dukker alle de bare pletter op (som jo viser sig slet ikke at være bare senere på året) Og de bare pletter får mit andet jeg til at bestille stauder hos Staudefeen og køre hele vejen til Spiren for at hente påskeklokker. Når så tiden for udplantning kommer, så aner jeg slet ikke hvor jeg skal sætte dem og ender med at nedlægge gud ved hvor mange kvadratmeter plæne for at have plads til dem.

Åhh nej, kan bare mærke det......det bliver igen et af de der fulkommen ukontrollable og vilde haveår....SUK!!
10 kommentarer:

 1. Åh- hvor kan jeg godt følge dig. jeg var i Spiren allerede mellem jul og nytår.Da kunne mit andet jeg ikke styre sig længere.
  Skøn blog du har, jeg er lidt misundelig på dit drivhus. Hvem der bare havde sådan et..suk

  Stort smil fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda. Jeg styrer mig lidt endnu, men februar måned er nok ikke færdig før jeg har været hos Spiren. Jeg skal liiiige forbi hver vinter. Jeg er også rigtig glad for drivhuset. Det er klart en god investering.

   Slet
 2. hej med dig.Dejligt at høre fra dig igen.Ja! jeg tror at vi alle næsten ikke kan vente med at så og planlægge vores haver.Men vi må vist være tålmodige lidt endnu.God aften Jette (mit lille gods)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette. Ja, jeg er sikkert ikke den eneste med kriblen i fingrene :o)

   Slet
 3. Oh ja mit haveår 2013 skal også neddæmpes med indkøb. Har deleme godt nok købt meget i 2012. Har dog også kommet til og lave en frøbestilling eller 2 som bare venter på det sidste klick , selv om frø kassen bugner, er trangen til nyt jo uimodståelig, især når katalogerne kommer med posten og vækker vores slumrende havesyge.. Mange hilsner fra en ligesindet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kataloget fra Plants of Distinction ligger stadig på køkkenbordet og kalder på mig :o) Og hvis ikke det gør tricket, så er der nyhedsbrevene fra Albinus Frø og Thompson and Morgan. Må se at melde alt fra så jeg ikke bliver så fristet (og det kommer så IKKE til at ske)

   Slet
 4. Hej. Sikke du kan beskrive det. Jeg har også bare en masse frø og er heller ikke helt sikker på, at der er plads til alle, men det skal der altså bare være!! Jeg har sået mine staudefrø og i dag har jeg lagt varmemåtter under, så de bliver hjulpet lidt mere på vej, de små frø. Jeg glæder mig så meget til at se resultatet af såningen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ender faktisk hvert år med at forære en pæn del væk, for smide ud kan jeg ikke få mig selv til. Det er jo levende planter :o))Uhhh, det varer nu heller ikke længe, så skal jeg i gang med klokkerankerne. Må hellere lige kigge lidt i havedagbogen på hvornår jeg kan tillade mig at starte ud :o)

   Slet
 5. Hvor kan jeg dog følge dig, godt beskrevet! Heldigvis er de to værste mørke måneder gået nu, nu kan der snart handles igen! Jeg har også drømt og købt frø til mere jord end jeg har! :)

  SvarSlet
 6. Efter at have modtaget en pakke med frø, har jeg også haft rigtig meget kriblen i fingrene. Det bliver dejligt at komme i gang med at så, at se planterne spire og vokse og blive store og smukke.

  SvarSlet