Mit nye drivhus

Mit nye drivhus
Mit private paradis

mandag den 23. april 2012

En Fe skal der til

Staudefeen :o)) Se lige de guddommelige planter jeg fik hentet i torsdags. Det er helt pinligt så store planter man får og så til de få penge. Det kan næsten ikke være rigtigt når vi skriver 2012. Fornøjelsen blev ikke mindre af at plante dem ud i de nye bede. Det her er jo guldet - det der skal få mig til at dåne over bedene. De fantastiske planter som er uforlignelige og ikke bare kan fåes lige rundt om hjørnet. Prikken over i'et og bedets superlativer.


En stor, varm tak til den fabelagtige uforlignelige Staudefe for at have uomtvistelig smag og de bedste planter i Danmark. Og til alle jer andre - afsted med jer :o) Der er med garanti også en prik over i'et til jer og der er jo basis for alle os herovre for at hente herlighederne i Køge den 12. maj :o)) Jeg står der med garanti for at hente en ny bestilling.

23 kommentarer:

 1. Har selv købt en del ved Staudefeen, og du har ret, det er meget flotte planter man får. Kan kun anbefales...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg forstår slet ikke hun ikke har udsolgt omkring juni måned :o) Det er det rene gud hun har

   Slet
 2. Svar
  1. Hej Mette

   Ja, det gør jeg :o) For herinde i blogland er vi alle interesserede i lækre planter og de hænger ikke på træerne :o) Der skal special-steder til for at opfylde de kræsnes behov.

   Slet
 3. Hun har altså også bare nogle helt uundværlige planter :O) Suuuuk jeg kan bruge timer på at kigge planter på nettet.
  Tillykke med de nye dejligheder :o)))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ligesom mig :o) Jeg suser også rundt derinde med jævne mellemrum for at lade mig inspirere. Der er så meget flot og det er svært at begrænse sig.

   Slet
 4. Nej, det er bestemt ikke dårligt med sådan en havefe... ;o)

  SvarSlet
 5. Det ser skønt ud! Jeg bliver næsten nød til at gå ind og kigge lidt på hjememsiden.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvad, har du ikke været der endnu? Afsted med dig. Jeg nåede ikke at sende spirerne til dig i dag. Jeg var for sendt hjemme og jeg er bange for at de kommer til at ligge i en postkasse og lumre. Jeg skriver når de er sendt afsted.

   Slet
 6. Det er virkelig en velsignet tid vi går i møde nu, når jeg ser dine og alle andres planteindkøb så får jeg den følelse igen at for os havetosser er alt muligt. Du skriver selv om prikken over i´et og Gro´s rosenhave skriver om detaljen og helheden, det er nok virkelig det man kan se nu inden hele haven er et vildt frodigt flor, her er lige plads til en blomst mere....eller tre.
  Venligst
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Henrik

   Ja, lige nu står alt på sin "plads" men lige om lidt hersker der frodig uorden :o)Åhhh, hvor jeg glæder mig.

   Slet
 7. Sikke en masse lækkerier, ser det ud til :-)
  Jeg har et gavekort til Staudefeen, som jeg fik i fødselsdagsgave, men jeg har endnu ikke fået besluttet mig for, hvilke planter, det skal bruges på. Det er jo ikke helt let med alle de valg - og ikke mindst fravalg ;-)
  Det kunne være, jeg skulle benytte lejligheden, og tage en tur forbi Køge den 12 - det kunne jo også være ualmindelig hyggeligt, hvis jeg løb på nogle af jeg andre havebloggere.
  Knus Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Signe

   Det er vist mest fravalgene som volder os besvær. Jeg er rigtig god til at putte i indkøbskurven og slette igen bagefter :o)) Men i løbet af sommeren kommer tingene nok alligevel i kurven. Det kunne da være vildt hyggeligt at ses i Køge og jeg har jo også viftet med drivhuskaffe og deling af stauder :o)

   Slet
 8. Jeg har også købt rigtig mange planter hos Marlene Staudefe igennem årene og kan kun anbefale hendes sortiment :)

  SvarSlet
 9. Gode billeder.
  Tillykke med dine store og flotte planter. De vil med garanti gro, så flotte de er.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har aldrig købt noget hos Marlene, som ikke holder :o)

   Slet
 10. Tusind tak for de fine ord - jeg kan næsten ikke sige, hvor meget det glæder mig :-)

  Håber at se jer i Køge - og Signe, tager meget gerne planter med til dig.

  Rigtig god aften.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 11. Det var hyggeligt at hilse på dig i dag i Lyngby, og du er da med på min blogliste. Jeg kunne bare ikke lige huske i farten, hvordan din blog så ud, men den læser jeg da altid. Blev dog lidt forvirret, for du hedder åbenbart både lavendelpigen og lavendelfryd?

  SvarSlet
 12. Hej Lene

  Ja, det er det rene rod :o) Jeg havde jo oprettet den første del som lavendelfryd, da min mand siger "du skal da hedde Lavendelpigen" :o)) Total forvirring. Men i det virkelig liv hedder vi det samme og det er da nemt at huske :o) Og tak i lige måde, det var rigtig hyggeligt.

  SvarSlet
 13. Tak for sidst, det var hyggeligt at hilse på dig i Lyngby...
  Dejligt med lidt reklame for søde Marlene-feen.
  Kh Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone

   Tak i lige måde :o) Marlene fortjener til fulde reklamen. Hun er jo så ferm til at vælge de lækreste ting :o)

   Slet