Mit nye drivhus

Mit nye drivhus
Mit private paradis

fredag den 13. april 2012

Guf fra planteskolen

Så er der guf :o)) Hvid lærkespore, Ramsløg og Geum "Lemon Drops". Tre Winchester Cathedral og så lige den yndigste lysegule narcis :o) Det er dejligt med en god lille lokal planteskole, som tager lækre ting hjem :o) Jeg havde jo ellers set at den nærliggende planteskolering havde tilbud på ramsløg, men helt ærlig...35 kroner for et blad i en potte! Det kan godt være de sår sig villigt, men der går altså immervæk nogle år inden der bliver til en kartoffelmad. Jeg kørete svært skuffet hjem derfra.
Så glæden var desto større da der i dag kom besked fra Lavendelhaven om, at de havde fået ramsløg hjem i en pæn størrelse. Jeg har tidligere spurgt til dem og den slags kan de bare huske deroppe. Det er service :o) God weekend til jer alle derude. Her står den på have :o)


8 kommentarer:

 1. Hej. Det lyder godt. Rigtig god weekend til dig også og god fornøjelse i haven. Jeg skal også i haven.

  SvarSlet
 2. Herligt med god service og herligt med nyt til haven. Når vejret så også arter sig til havefolkets fordel, så bliver det ikke meget bedre. :o)

  SvarSlet
 3. Hvor dejligt med en planteskole, som husker - smart af dem, for det giver helt bestemt trofaste kunder. Lækre sager du har fået hjem. Det bliver skønt at få det i jorden - god fornøjelse :-)

  SvarSlet
 4. Skønt med en planteskole, der giver god service :-D Det´ ka´vi li´
  Ramsløg er også en af de planter jeg overvejer til køkkenhaven, elsker duften af dem.
  God fornøjelse i haven.
  Marianne.

  SvarSlet
 5. Mmm, lækkert guf du fik købt. Den der Geum må vi da hellere få billeder af, når den blomstrer - jeg kender kun den orange..

  SvarSlet
 6. Jeg tror min mand er glad for at der ikke ligger en planteskole lige rundt om hjørnet ;)
  Godt valg af roser, dem har jeg også, sund og stærk rose.

  Kh Marlene

  SvarSlet
 7. Tak for besøget i går - uf... vinden var kold!

  Jeg er også vild med ramsløg og tænkte lige på dem den anden dag. Skal vist også have skaffet mig nogle :-) Ellers kunne jeg måske tage en tur i skoven og plukke bladene dér. Vi har mange ved Middelfart (og i Riis Skov ved Århus, når jeg er deroppe).

  God weekend :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marlene

   Ja, jeg glæder mig meget til at min bestand af ramsløg bliver så stor at der er mere en til en enkelt gang kartofler :o)

   Slet