Mit nye drivhus

Mit nye drivhus
Mit private paradis

torsdag den 10. maj 2012

Ses vi på lørdag?

Vores allesammens ynglingsfe gæster øen og det skulle jo nok være anledning til at starte bilen og drage til Køge. Er der andre af jer som kommer derned? Jeg gør ihvertfald og glæder mig som et lille barn, selvom jeg har bedyret at pengene bliver hjemme og dankortet bliver frosset ned i en spand med vand i fryseren :o)


Min mand har været i haven med kameraet. Jeg kan kun gætte på hvor meget han glæder sig til at få det der helt fantastiske kamera, så han kan tage gode billeder af haven. Så skal vi bare lige blive enige om at han IKKE kun skal fotografere alt det orange (som holdes på et meget begrænset område), men også gerne må fotografere alt det yndige lyserøde :o) I kan nok gætte at vi har farvekrig herhjemme. Men han har fanget nogle fine rhododendron og den yndige japanske kirsebær.

7 kommentarer:

 1. He-he... dankortet i fryseren, det skal nok være effektivt!! Lur mig om ikke du har nået at hæve lidt lommeuld inden indfrysningen... Rigtig god fornøjelse ;o)

  SvarSlet
 2. Jeg kommer også til Køge, så mon ikke vi ses igen :-)
  Og jeg har i øvrigt lavet en mega forudbestilling hos Staudefeen - der var et gavekort der bare lå og ventede på at blive brugt :-)
  Knus Signe

  SvarSlet
 3. Hihi - er det ikke sjovt? Herhjemme bliver der også foreslået gult, rødt og orange..... Jeg VIL bare ikke have de farver ind, men manden elsker dem....;O)

  SvarSlet
 4. God fornøjelse.
  Jeg turde ikke tage af sted uden penge eller dankort. FOR HVIS Nuuuuuuuuuuu ;D

  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
 5. God fornøjelse. Fine billeder. Du skal vel have lidt håndører med, tænk hvis nu du bliver fristet, så ærgrer du dig bare!!

  SvarSlet
 6. Tak for kikket på din blog. Sikke et flot drivhus/paradis du har. Jeg har i dag tilmeldt mig din blog, glæder mig til at følge den.

  Den eksperimenterende have

  SvarSlet
 7. Jeg skal da ihvertfald også til Køge, vil ikke gå glip af Staudefeen og Anne Stine Stauder...... jeg skal selvfølgelig ikke købe noget, og da slet ikke hvis de har en dejlig staude med mørkt løv :) :)

  SvarSlet