Mit nye drivhus

Mit nye drivhus
Mit private paradis

onsdag den 23. maj 2012

Det blomstrer derud af

Det er helt vildt som der er blomster alle vegne lige nu. Jeg håber meget at det kan blive ved sådan hele sæsonen, men nu får vi se. Hvis der er perioder med stilstand må jeg jo plante noget mere ud :o)  Her er lidt af hvad haven byder på lige nu. Akelejerne er af egen avl, så dem er jeg ekstra stolt af :o)13 kommentarer:

 1. Godaften.det var da nogle dejlige billeder.Og sikke nogle akelejer.Har selv lige fået min nye i jorden(lavendelblå/hvid)Godnat Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette

   Ja, akelejer kan man ikke rigtig få for mange af. I år har jeg forspiret Origami White og flere Green Apples.

   Slet
 2. Flotte billeder. Jammen det er så dejlig en tid hvor haven begynder at få farve.
  Jeg kan godt forstå, du er stolt af de smukke hjemmelavede akelejer.

  Kh. Margrethe.

  SvarSlet
 3. Hvor er det dog mange smukke blomster du her viser.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak. Jeg syntes det er meget sjovt med lidt status på blomstringen. Der er selvfølgelig rigtig mange andre blomster lige nu, men det går ikke at vise det hele.

   Slet
 4. Jeg har desværre ikke så meget endnu der blomstrer, men det hele står lige på spring. Du kan godt være stolt at akelejerne. Jeg har også "lavet" green apples for et par år siden, og købte de sorte akelejer på et plantemarked. Dem glæder jeg mig til at se.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene

   Her er haven helt fuld og til alt held står der andre ting på spring til at tage over. Men da vi startede med haven for seks år siden havde vi stort set kun blomster om foråret.

   Slet
 5. Hvor ser de skønne ud dine akelejer. Og Green Apple er da rigtig skøn. Det er rigtig sødt og betænksomt, at du vil sende et par Green Apples i min retning. Vil du være sød at skrive til mig på min mail; susanne@randum.dk, så vi kan aftale hvordan :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne

   Der kommer fluks en mail til dig.

   Slet
 6. Er det en Natviol du har dér - mon de sår sig selv, jeg har købt en enkelt plante i år, men ville meget gerne ha' en hel "skov" af dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sussi

   Ja, det er natvioler. De står i fuldt flor nu og skulle så gerne smide frø. De er to-årige, så det første år er der kun en grøn roset. Næste år blomstrer de så. Jeg har selv sået den du kan se (sammen med mange flere af dem) sidste år og har sået igen i år, så jeg kan plante nogle flere ud. På den måde skulle jeg være sikret blomstring hvert år. De er supernemme at lave fra frø.

   Slet
 7. Sikke herlige billeder. Kan du huske navnet på den nuser hvide geranium? Og hvor høj bliver den ca.? Mange hilsner fra Trine

  SvarSlet