Mit nye drivhus

Mit nye drivhus
Mit private paradis

søndag den 3. juni 2012

Royal wedding

Der burde egentlig stå "Shh, der arbejdes", men i skal lige have et enkelt billede fra haven - eller to. Natviolerne er halvanden meter høje - det skrev de ikke på posen med frø og den helt igennem fantastiske kæmpevalmue har kvitteret med en mængde knopper. Den første foldede sig for alvor ud i dag, så jeg måtte lige fiske telefonen op af lommen og tage et billede til jer :o) Mere blev det ikke til, for her arbejdes.


15 kommentarer:

 1. Haha sådan en kæmpe er da også fin. Hos mig bliver de også så høje, måske de skulle omskrive frøposen :D Også en vældig smuk valmue :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marlene. Pyha, så er jeg mere rolig. Jeg var lige ved at være nervøs for hvad vi havde i jorden her omkring.

   Slet
 2. Jeg nyder de hvide natvioler i min have, og jeg mener nyder ;-)

  Meget smuk papaver :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvide natvioler - de må på spirelisten til næste år.

   Slet
 3. Det var da en smuk blomst den natviol.Royal! det skal jeg over
  og opleve i London i morgen og 6 dage frem.Det er en rigtig "tøsetur"min søster og hendes datter.Glæder mig.God dag Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hvem der bare var i London lige nu. Det må være meget spændende.

   Slet
 4. Jeg går og venter forventningsfuldt på at mine Royal wedding valmuer springer ud. Jeg såede dem for 2 år siden og det er først i år de har knopper. Jeg er glad for at natviole er så høj, så man får duften op i næse højde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det forstår jeg godt. Min har rigtig mange knopper i år, men der er kun en som blomstrer indtil videre. Uhh, det er så skønt.

   Slet
 5. Uha, så skal jeg ikke forstyrre - Troede også at jeg skulle have masser af natvioler - såede sidste år, men de blev spist efterhånden som de kom op (jeg har bænkebiderne mistænkt) - så i år måtte jeg købe en plante - den er ikke ret høj, men står også magert og tørt, jeg håber at den giver lidt frø til formering (uden for bænkebidernes rækkevidde)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da rigtig surt. Jeg har nu også snegle mistænkt for at være sært glad for den.

   Slet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 7. Den akeleje du spørger til er blot en der har krydset sig i min have. Det er ikke en jeg har set i handlen, men vil du købe frø, - jeg kan desværre ikke sende, da jeg ikke har ret mange af dem. Hedder de Tower akelejer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Eva

   Tusind tak. Jeg vil gå i gang med at finde dem på nettet :o)

   Slet