Mit nye drivhus

Mit nye drivhus
Mit private paradis

søndag den 10. juni 2012

Fint besøg

Jeg var så heldig i dag, at Susanne fra H(e)aven tog sig tid til at kigge forbi. Jeg havde lovet nogle Green Apples akelejer til hende og Susanne var noget så sød at kvittere med en palette af lækkerier fra egen avl. Det var så hyggeligt at jeg glemte alle manerer. Susanne og jeg vandrede rundt i haven uden hverken vådt eller tørt. Jeg tænker at det er det der sker når ægte haveglæde mødes. Jeg var imponeret over at hun tog sig tid til at studere hvad der var i bedene og også lige kastede et par virkelig gode ideer af sig. Hun har et godt øje :o) Nu må vi lige se hvornår jeg kan få listet nogle af alle ideerne over middagsbordet :o)

Nedenfor er der et billede af Susannes egen avl: ridderspore, storkenæb, stinkende nyserod og sørme også en chili til mit drivhus. Til alt held havde jeg nogle Royal Wedding valmuer jeg kunne kaste oven i akelejerne og så har vi en aftale om Black Barlow akelejer til næste år. Der er ikke noget som plantebytte. De andre billeder er en af mine sibiriske iris og min Baptisia "Purple Smoke". Tak for en rigtig dejlig formiddag til Susanne :o))
10 kommentarer:

 1. Tusind tak for sidst - det var rigtig hyggeligt :-) Jeg blev noget forundret, da jeg sad i bilen igen; 1,5 time gik bare så hurtigt og som du skriver, så er det det der sker, når et par haveglade havenørder mødes i en så smuk og spændende have som din. Jeg kunne jo slet ikke se mig mæt i alle de skønne planter du har :o)
  Tak for navnet på valmuen - det havde jeg lige svedt ud og havde døbt den 'Lenes hvide valmue'. Det vil den nok stadig blive ved med at hedde som "kælenavn" :-)
  Enig i at det kunne være rigtig hyggeligt at gøre om. Næste gang må det være min tur til at 'give' en havevandring i min have, som er under forandring.

  SvarSlet
 2. Hvor hyggeligt med besøg af søde Susanne, ja tiden flyver afsted når havefolk mødes.
  1000 tak for computer-tip hos mig, nu kan jeg være med igen.
  kh Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone

   Super :o)) Jeg sad selv og bøvlede med det tidligere og var da lige ved at kaste hele udstyret ud af vinduet :o))Det er meget sært, for noget virker kun i Google Chrome og noget virker på anden vis.

   Slet
 3. Hej med dig. Dejligt at man sådan kan mødes på tværs af alder og forskellige str.haver.Og at man så også kan bytte planter gør det jo endnu bedre.Skønne ting i fik byttet.Knus Jette-lige hjemvendt fra London(se indlæg)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette

   Velkommen hjem. Det var noget så hyggeligt :O)Og Susanne er faktisk den første som ikke kender mig, som har set haven. Så det var "Premiere"

   Slet
 4. Det lyder skønt med sådan et havebesøg :-)) Og ikke dårligt med plantegaver :-)

  Din Purple Smoke er skøn - den havde jeg bestilt i år, men fik den desværre ikke leveret.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marlene

   Det ville være super hvis du fik baptisia i det hele taget. Det er en fantastisk staude, som jeg er meget glad for. Jeg har både Purple Smoke og den almindelige.

   Slet
 5. Altid rart når man får besøg af haveinteresserede.
  Dejligt at kunne bytte planter.
  Det gør jeg også så ofte det nu KAN lade sig gøre.
  Morsommere at bytte end købe, for så har planten jo ligesom en historie. Hver gang man går forbi planten sender man jo en venlig hilsen til den man har fået planten af.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du helt ret i :o)Jeg har f.eks. liljekonvaller fra min farmor og farfar :o)

   Slet