Mit nye drivhus

Mit nye drivhus
Mit private paradis

mandag den 27. februar 2012

Krukker og de første spirer

Forleden syntes jeg at min mand ville overraske mig til Valentine :o) Så et smut forbi en planteskole og vupti, kom disse smukke krukker ned i kurven. Derefter kunne jeg så ringe ham op og sige tak for den Valentines gave, han ikke havde tænkt på, da vi slet ikke holder sådan noget :o)) Men det var da en glimrende anledning til at få nogle flere krukker :o) Nu glæder jeg mig til at tage dem i brug. Der var - desværre for min elendige rygrad - mange fine fra samme producent og da jeg kører forbi planteskolen hver dag, er det vel kun et spørgsmål om tid ..... før jeg må tale fornuft til mig selv.
Og så er de første spirer kommet til verden :o) Det er Silke-katost fra mine hjemmehøstede frø. Så glæden er dobbelt stor :o) Der er kommet flere til siden jeg tog billedet i går, så jeg er oppe på elleve spirer :o)

13 kommentarer:

 1. Sikke fine spirer. Og endnu finere krukker - jeg elsker også den serie/producent. Kan godt forstå de endte hos dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette. Tak tak :o)de er svære at stå for.

   Slet
 2. Wauw! Sikke nogle flotte krukker, din mand gav dig!! ;O)
  Mon ikke han snart giver dig nogle flere....?
  Held og lykke med spirerne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Skipper

   Jo jo, det gør han da helt sikkert :o) I dag blev det faktisk til en buket påskeliljer :o) Helt af ham selv :o)og uden min medvirken. Så han har fået en ekstra stjerne i bogen :o)

   Slet
 3. Hihi den var god - den Valtentines idé - en skam jeg ikke lige kom på den. Kan man gøre det med tilbagevirkende kraft :):)

  Hold op hvor er de langt oppe, ja her sker der altså ikke en dyt, håber der snart viser sig noget. Er en anelse utålmodig snart.

  Kan du have en god dag.

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lise Lotte

   Ja, hvis du endnu ikke har fået Valentine's gave fra din mand, så er der da endnu mere grund til at sørge for gaven selv :o) Der skal også nok ske noget hos dig og ellers pakker jeg bilen med spirer og kører sydover :o) Jeg skylder dig jo for valmuerne :o))

   Kærlig hilsen

   Lene

   Slet
 4. Åh ja, sikke smukke krukker - det ligner dem fra Grønttorvet (ej frostsikre). Jeg elsker den der tungekant, krukken til højre har.

  Lækkert med spirerne - jeg går også og kigger til mine bakker nede i drivhuset og taler opmuntrende til dem hver dag ;-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marlene. De er fra Bergs, men jeg syntes ikke jeg så dem på torvet sidst jeg var der :o) Men der er jo så mange ting derinde :o)) Skal jeg tage en med over til dig når jeg kommer? (Dejligt at bøtten lige er vendt på hovedet et øjeblik og du kan mærke fristelsens fæle sug i dit mellemgulv. Vil have....vil have....hvisker din indre stemme, indtil du får styr på dig selv og tørret mundvandet op af tastaturet) Det er en kærlig tak for alle de "fæle" plantebilleder, du udsætter mig for på din blog :o))Så kan du selv føle hvordan det er :O)))))

   Kærlig hilsen

   Lene

   Slet
  2. Det var da rigtigt sødt af dig :-) Men min dejlige haveveninde, Helle fra Havegalleriet, sælger dem også :-)

   Kh. Marlene

   Slet
 5. Gad vide hvad du have sagt !!! HVIS han havde husket dagen og forærede dig en opvaskebørste i pæn indpakning ;o

  SvarSlet
  Svar
  1. Æhhh, kan du stave til en fyreseddel?? :o)))

   Slet
 6. Det er så dejlig når ens anstrengelser bærer frugt :0) Skønne krukker!

  SvarSlet