Mit nye drivhus

Mit nye drivhus
Mit private paradis

mandag den 13. februar 2012

Så smukt at det skær i hjertet...

Det var lige hvad det var i morges. Desværre måtte jeg vende hele herligheden ryggen og køre på arbejde. Men manden min har ferie, så han futtede rundt med kameraet for at indfange lidt af stemningen. Vi mangler seriøst et bedre kamera - drømmer endnu om det der Canon 600D. Men her er en ganske frossen violfrøstjerne, godt belagt med rim.

Skoven var drømmende smuk - helt stille og ingen anden trafik og til lyden af radio klassisk var der ikke andet at gøre end at køre langsomt afsted og nyde synet. Selvom jeg længes efter foråret, var det en morgen jeg måtte overgive mig til.

5 kommentarer:

 1. Sne er smukt, rimfrost er endnu smukkere... meeeen nu må nok snart være nok :o)
  Vi vil ha forår... :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 2. Smukt, smukt, smukt :-)

  Godt du havde en fotograf til at være på pletten, for nu er det slut. Tøen er her, og det er jo egentlig også meget rart ;-)

  Hilsen Ina
  http://annasplads.dk/

  SvarSlet
 3. Smart at genne manden ud i kulden med kameraet ;-)

  I forhold til foto-lomme-opbevaring har du jo reelt selv haft idéen.

  Glamis Castle er nem synes jeg - jeg har to styk og har haft dem i to sæsonner nu. Første sæson stod de i et lidt for mørkt bed og var derfor nærrige med blomstringen. Sidste år - ca. en måneds tid før de skulle klippes ned, flyttede jeg dem op i en kæmpe krukke i solen på terrassen og jeg skal love for de kvitterede med massevis af blomster. De var dog ikke glade for den megen regn, så en del af knopperne nåede at rådne, inden de sprang ud.
  Pt står de skubbet helt ind til husmuren for ikke at fryse helt ned, og jeg elsker at have dem i min kæmpe krukke.
  Af en eller anden årsag var jeg ikke særligt flittig med kameraet sidste år, så jeg har desværre ikke ret mange billeder af roserne i blomst... DET må jeg rette op på i den kommende sæson.

  SvarSlet
 4. Ja frosten gør noget godt ved vinterhaverne....men nu ser det ud til at være ved at være slut - i hvert fald med den hårde frost.

  Tak for din kommentar hos mig....altid en fornøjelse når nye kigger forbi så man på den måde bliver ledt lidt rundt på nye blogge.

  Dorthe

  SvarSlet
 5. Hej Frøken Solhat :o) Selv tak og velkommen til :o)

  SvarSlet