Mit nye drivhus

Mit nye drivhus
Mit private paradis

lørdag den 14. januar 2012

En krukke med guld..

eller krukker af guld :o) For mig er det afgjort det sidste. Jeg føler mig helt euforisk.Jeg har nemlig været hos min planteprinsesse i dag og lusket lidt rundt. Hun har de skønneste krukker. Jeg er ofte heldig at finde nogen, som allerede har lidt mos på sig. Men det er om at være hurtig - der er andre som har luret at hun har skønne sager. Derfor hjemførte jeg i dag disse tre skønheder. De skal nok pynte i haven til sommer :o)

11 kommentarer:

 1. Mums altså... :o)

  Hvad er det for en planteprinsesse du besøger, du bliver altså nødt til at lave et reklameindlæg... - og vi kan jo alligevel ikke allesammen komme strømmende og købe skønne krukker!! ;o)

  SvarSlet
 2. Misundelse er en grim ting... men jeg er altså lidt misundelig på dig og dine krukker :o) De er da helt fantastiske - især den største... det blir spændende at se hvad du får dem brugt til :o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
 3. Ih hvor skønt :-) Jeg er vild med terracotta krukker. Købte en del (store) i Den Blå Avis lige før jul.....

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 4. Fru Friis: Hun bor ikke så langt fra mig og har den hyggeligste lille planteskole. Det er hende og hendes mand som driver den. Hun har noget nær uovertruffen smag. Sådan nogen krukker er ikke lige til at støve op heromkring ellers :o)Der er også rigtig mange andre fine ting.

  Møllebakkehaven: Tak skal du have :o) Den store stod og puttede sig i et hjørne, men var en absolut musthave. Hun har ca. fem krukker til, som jeg bare må eje :o) Og så ved jeg slet ikke hvad der kommer hjem her til foråret, så jeg må lige høre hende. Næsten alle mine krukker er købt hos hende.

  Staudefeen/Marlene: Det er så afgjort også min foretrukne krukke. Jeg savler altid over dem når vi er i Italien, for de kan bare det der. Men det er altså ikke lige sådan at stuve dem ind i bilen sammen med tre børn og manden. Jeg truer dog nogengange børnene med at de ikke kan komme med hjem, for mor skal have krukker med. Så griner de bare af mig :o))De ved at pladsen på bagsædet er sikret dem nogen år endnu. Jeg kigget også tit i den blå, for jeg kan ikke få krukker nok :o)

  SvarSlet
 5. Ja, man bliver helt euforisk når man finder noget smukt til haven, og dine krukker er meget flotte :)

  SvarSlet
 6. Hej igen,
  Kan du ikke lige hviske til mig hvor den planteskole ligger. Jeg er også sjællænder, så du kan roligt gøre det. Jeg tror ikke alle jyderne kommer strømmende, vel fru Friis? :)))))))))

  SvarSlet
  Svar
  1. nej-nej... vi kunne ikke drømme om at hugge gode ideer fra jer derover på øen... (eller kunne vi??)
   Hvisk du bare til Lene, jeg lytter næsten ikke ;o)

   Slet
 7. Fru Friis og Lene: Aner jeg en lille konspiration Bag havelågen? :o)) Ej, ok, så hvisker jeg det - MEN ikke sige det til nogen. Lavendelhaven er navnet :o)og den ligger i Jonstrup, ikke så langt fra Ballerup. Der er stadig et par pragteksemplarer tilbage, men jeg holder lidt igen for der kommer jo også nye varer til foråret. Vinteren er bare en god tid til at købe den slags i, for der bruger jeg jo ikke så mange penge på planter :o)

  SvarSlet
 8. Uha, jeg skal tilfældigt til Herlev i dag, og så kommer jeg jo næsten forbi på hjemvejen. Tror jeg bliver nødt til at lave en afstikker, selvom pungen næsten er tom efter mine zinkindkøb. Men det koster jo ikke noget at kigge :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ÅH NEEEEEJ - de har lukket om tirsdagen :(((((((((((((((((

   Slet
 9. Hej Lene

  Ej, altså!! Undskyld. Det kunne jeg jo godt have skrevet, men jeg troede nu ikke lige nogen ville forbi. Der er ikke så mange krukker lige nu, men dem der er har til gengæld patina :o)

  SvarSlet