Mit nye drivhus

Mit nye drivhus
Mit private paradis

søndag den 1. januar 2012

Godt Nytår


Ihh, så er det allerede den 1. januar. Jeg kan næsten mærke foråret....eller altså, i ved. Det er der da næsten :o) Der var ihvertfald forår i luften herhjemme hos os i dag.
Årets sidste dag kvitterede med den skønneste rimfrost. Det kunne ikke have været bedre. Mens hele huset sov sneg jeg mig rundt ude i haven med kameraet. Jeg må på et fotokursus, for jeg er ikke tilfreds med billederne. Det ville være rart om man kunne indfange noget af alt det smukke der er at se, uden at der enten rystes på hånden eller går kuk i kameraet :o) Men her er lige lidt stemning fra årets sidste dag. Jeg er super begejstret for min nye Wisteria. Den er kommet i jorden og har lige fået et drys af frost. Den lille paradisæble, som jeg desværre ikke ved hvad hedder er jeg nødt til at få flere af, for jeg elsker de små æbler, som har den helt rigtige farve. Æblerne er ikke større end omkring en centimeter i diameter. Har i nogen forslag til hvilken sort det kan være? Forslag modtages gerne :o)

Godt nytår derude :o)

3 kommentarer:

  1. Har in gen idéer til hvad dit æbletræ hedder !! men jeg ønsker dig da godt nytår..

    SvarSlet
  2. Godt nytår, Lene :-)

    Jeg har heller intet forslag til, hvilken sort du har dér, da jeg først i år (2011) har købt mit første paradisæbletræ. Jeg har længe drømt om et træ med røde blomster, siden jeg så et i bogen om Tasha Tudors have (sidst i 90erne), så nu skulle det være :-)

    Kh. Marlene

    SvarSlet
  3. Godt nytår også til dig, Lene!
    Tak for dit tilbud om Kantbæger - beklager det sene svar - jeg siger nej tak, da jeg har dem i nogenlunde samme mængde som skvalderkål ;-)) Men flotte er de da, brugt med omtanke. Jeg luger med hård hånd men lader et par enkelte stå i staudebedet hist og her.
    Sikke et lækkert drivhus, du har - dybt suk - mon jeg en dag får sådan et fint et... det er ihvertfald med i mine havedrømme!

    SvarSlet