Mit nye drivhus

Mit nye drivhus
Mit private paradis

tirsdag den 31. januar 2012

Trolderier

Jeg er uforbederlig :o) og jeg indrømmer det gerne. Der farer lidt en "trold" i mig, når jeg ser noget nyt og spændende. Som nu troldnød. Jeg har jo set den før - det er ikke nær det - men det var først da min plantepige forleden havde grene af den stående til buketter, jeg vågnede op. Duften var helt fantastisk og så så den noget så fin ud. Da jeg spurgte til den fortalte hun naturligvis om troldnød og jeg sprang i med begge ben og bedyrede at sådan en måtte jeg have, når nu der kom planter hjem her til foråret :o) Men altså, gæt lige hvad der stod udenfor :o) Så...ind i bilen med den og så tøffede jeg glad hjem med en bunke løg til krukkerne indenfor og min nye ven - troldepus :o) Så ved jeg godt at der nu nærmest kommer sibiriske tilstande, men det lugter da lidt af forår :o)

5 kommentarer:

 1. Farlig Trold.... især for pengepungen ;)

  SvarSlet
 2. Jeg har faktisk også altid ønsket mig sådan en busk, og guderne må vide, hvorfor jeg endnu ikke har fået købt en ;-) Kan godt forstå, at du er "forhekset" :-)

  Kh. marlene

  SvarSlet
 3. Jeg har også længe været forelsket i troldnøden, og når du nu fortæller mig at den også dufter skønt... ja så blir jeg da nød til at ha sådan en :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 4. Ooohh... Endnu en ting til "under overvejelse" listen... Har et bed jeg skal have lagt om til sommer/efteråret, og noget der blomstrer lidt uden for sæson er bestemt HØJT på listen....

  SvarSlet
 5. Indrømmet, det er så afgjort ikke den billigste busk på planteskolen men da jeg havde læst om den på Haven forstod jeg bedre den høje pris. Den dufter sødt - lidt som af honning, bare bedre. Det er fantastisk at se den i dag, hvor den stadig står med de gule knopper og venter på at springe helt ud. Den fåes også i en helt fantastisk orange farve. Hvis alt dette ikke er nok, så er det engelske navm "Witch Hazel" eller det tyske "Zaubernuss" måske lige det der slår hovedet på sømmet :o)Det er da den rene magi :o))

  SvarSlet