Mit nye drivhus

Mit nye drivhus
Mit private paradis

søndag den 22. januar 2012

"Loppefund"

Foran køkkenvinduet har vi en lille krog. Den skal der gøres endnu mere ud af i denne sæson, for det er det første - næsten - jeg ser når jeg kommer hjem og det sidste jeg ser, når jeg går. Da vi overtog huset var netop dette sted det mest triste omkring hele huset. Der var intet at kigge på. Det har vi fået gjort noget ved og i dag nyder vi at indtage morgenkaffen lige her. Der er næsten lidt gårdhave-miljø over det. Jeg var heldig at finde et gammelt stel fra en symaskine i den blå avis. Der mangler lige en stenplade, så skal det stå op af vores lille skur, med fine krukker på og omkring. Henover skal der vokse en Clematis Montana "Alexander". Mit største ønske er en stribe af Helle Nørby's sten til at lægge ned sammen med de kedelige, som alle har. For jeg får næppe lokket min mand til at lave det hele om :o) Uhhh, det kribler for at komme i gang. Så......nu må det så godt blive forår!

7 kommentarer:

 1. Sikke en super hyggeligt krog du har der. Det bliver flot med "symaskine-bordet" - det er robust og passer godt til haven.

  Kan godt forstå, du ønsker dig Helles sten - de er vanvittigt flotte :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 2. jep... det ender med at vi alle får stress når det er forår, med alle de have-planer som vi har :)

  SvarSlet
 3. Kære Marlene

  Ja, en god håndfuld af sådan nogle sten kunne jo nok friske de andre lidt op. Nu mangler jeg bare at blive enig med manden min. Vi har ikke helt samme syn på hendes sten. Men til min fødselsdag (til sommer) kan jeg jo heldigvis ønske mig lige hvad jeg vil :o))og efterfølgende snige dem ud på deres plads i nattemørket :o))

  Hej Tim

  Hæ....og bierne tror at de har travlt. Som om!! Nu bruger man jo terapihaver til stress-ramte, så vi er vel mere inde i noget med forebyggelse, tænker jeg. Vi kan umuligt blive stressede i alt den nærhed med naturen :o))Men jeg ved godt hvad du mener. Det værste er næsten, at man har så få måneder til alle de drømme og inden man er færdig, har frosten fået overtaget og så sidder man igen som en anden pauseknap og venter med trommende fingre. Måske skulle jeg bruge tiden til at læse bøger om "Hvordan du kurerer utålmodighed" og øve mig på mit mantra " Jeg er HELT rolig...."

  SvarSlet
 4. Skønt skønt hjørne du har der, og ja lidt gårdhaveagtigt... og det kan jeg godt li :o)
  Er sikker på det blir godt med symaskinebordet, jeg har selv overvejet en sådan, man har ikke fundet pladsen endnu :o)
  Stenene kender jeg ikke, men det er måske meget godt... det ku jeg forestille mig at min mand synes i hvert fald :o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
 5. Hvor er det et dejligt hjørne du har der.

  SvarSlet
 6. Ser virkelig hyggeligt - det er også sådan en stemning jeg er ude efter -
  Ak ja - hvad vi ikke gør på de lange vinteraftner for at finde lige DEN indretning af vores favoritkrog der skal til :-)

  SvarSlet
 7. Jeg elsker loppefund - og din gårdhave er såå skøn:) Glæder mig til foråret
  Kh A xox

  SvarSlet